Μούς γιαουρτιού με γλυκό κυδώνι και 7στερο ΜΕΤΑΞΑ. Yogurt mousse with quince jam and 7star METAXA brandy



Εύκολο γλυκό και ελαφρύ με το ποτό που προτιμώ το χειμώνα.





Για 4-6 ποτήρια (ανάλογα με το μέγεθος)
6 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι
100γρ κρέμα γάλακτος
2 κουταλάκια άχνη
4 κουταλιές μαρμελάδα κυδώνι, από την μαρμελάδα που έκανα
4 κουταλάκια Μεταξά 7 αστέρων

Ανακατεύω τη μαρμελάδα με το Μεταξά.
Χτυπάω με το μίξερ την κρέμα γάλακτος και την άχνη και προσθέτω το γιαούρτι.
Ανακατεύω με το μίξερ στην πιο χαμηλή ταχύτητα και γεμίζω τα ποτήρια.
Μοιράζω από πάνω την μαρμελάδα με τα αμυγδαλάκια.