To νέο delivery στο Βερολίνο. The new delivery in Berlin

Ποια είναι η  τελευταία τάση του delivery στο  Βερολίνο?
Είναι η νέα τάση που φέρνει μαζί με την απόλαυση του καλού φαγητού, την ευκολία και την διασκέδαση. Το σύγχρονο παντοπωλείο με το όνομα KOCHHAUS στο Βερολίνο έχει  όλα τα καλά για σπιτικό καλό μαγείρεμα αλλά  και κάτι παραπάνω:


Στο ερώτημα τι να μαγειρέψω για την οικογένεια μου, για το κορίτσι, μου για το αφεντικό μου, σου προτείνει συνταγή, σου ετοιμάζει τα υλικά και είτε τα παίρνεις προσωπικά εσύ από το κατάστημα, είτε τα παραγγέλνεις  και σου τα φέρνουν σπίτι. Επιπλέον έχει και μία μεγάλη ποικιλία από όμορφα σκεύη και είδη σερβιρίσματος για μία πιο ιδιαίτερη περίπτωση.

Πως γίνεται αυτό:

Διαβάζεις τα μενού που σου προτείνουν, διαλέγεις τη συνταγή που σου αρέσει ανάμεσα από τις περίπου 10 αναρτημένες , κάνεις την  παραγγελία, έρχεται στο σπίτι σου και εσύ ανασκουμπώνεσαι και  μαγειρεύεις έχοντας τη συνταγή έτοιμη από το κατάστημα και όλα τα υλικά ζυγισμένα και μετρημένα ακριβώς για το πιάτο που διάλεξες και ανάλογα με τις μερίδες που όρισες.

Ένα από τα κυρίως πιάτα της ημέρας. πόσο θα σου στοιχίσει η μερίδα, τα απαραίτητα αρωματικά, και η πρόταση για το στήσιμο του πιάτου
 
όμορφα σκεύη πλαισιώνουν τις προμήθειες του γεύματος

υπάρχει προτεινόμενη συνταγή για όλα τα γούστα
ΤΕΛΕΙΟ?

Ναι αλλά στοιχίζει.  Η ποιότητα δυστυχώς πάντα στοιχίζει.



Στο Λονδίνο αντίστοιχα υπάρχει η διαδικτυακή εταιρία hello fresh, που αυτή την εποχή προτείνει πιάτα δημιουργίες του αγαπημένου μου σεφ, Jamie Oliver.