ΘΥΜΑΡΙΣΙΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΜΕΖΕΔΑΚΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΥΡΑ. Thyme honey, Greek beer and mezes.


Ένα γρήγορο μεζεδάκι για την νόστιμη μπύρα από τη Σαντορίνη με μέλι και νότες εσπεριδοειδών.
Λίγες σταγόνες αρωματικό μέλι από ελληνικό θυμάρι φτάνουν για να μεταμορφώσουν ένα νόστιμο τυρί από την Κρητική γη.
Ακόμα και πάνω από τις ξιδάτες ελιές ταιριάζει λίγο μέλι μαζί με φυλλαράκια φρέσκου θυμαριού.
 Όμορφα κομμένα ψωμάκια και τελειώσαμε!
Η χαριτωμένη λεπτομέρεια με το μάτι στο καπάκι της μπύρας μου αρέσει τόσο πολύ που δε μου κάνει καρδιά να το πετάξω.




Χρειάζομαι απλά:
Κρητική γραβιέρα με φυλλαράκια θυμαριού
2 κουταλάκια αρωματικό θυμαρίσιο μέλι
ελιές
ξίδι
ελαιόλαδο
Κόβω όμορφα το τυρί και το ψωμί. Περιχύνω τα τυράκια με το μέλι και πασπαλίζω με το θυμάρι.

Βάζω στις ελιές, ελαιόλαδο, ξύδι, θυμάρι και περιχύνω πάλι με το μέλι.